27 juni 2019

Midsommar

Vardag

 
Men jag måste ju berätta om min midsommar! Vi hade en helt underbar helg med familjen. Kan inte minnas sist det va så här skönt väder... När jag tänker tillbaka på barnens midsommaraftons så har det alltid ingått regnkläder i outfiten. Ett år va de till och med vinterjacka då de va kallare på midsommarafton än i december. Men i år, i år va de andra bullar. Vita och ljusrosa klänningar, sandaler och jag tog till och med på mig uppdraget att binda kransar! 
 
 
Vi plockade ett gäng blommor och jag satte mig och pillade med det där men fasen va svårt det va. Till sist gav jag upp, men det blev iallafall en krans. 
 
 
Vi alla poserade i kransen eftersom vi inte kunde ta någon gruppbild med fler kransar. Haha, nästa år funderar jag på att köpa kransar istället. Lite kul är det ju att ha levande blommor i håret. Annars kan man ju köra fejkblommor på hårband som vi också hade med oss. Hur brukar ni göra?
 
 
Satte ihop bilderna i en app, tyckte att de vart rätt bra ändå.
 
Vi firade i Tyresö där jag är uppväxt och gick det det traditionella midsommarfirandet på Solsäter som jag även va på som liten. De är bara så himla mysigt! Dans runt stången i lagom storlek, femkamp, fiskdam och lotterier samt fik och dansbana. Vi brukar fika hemma då vi har så nära men folk brukar ta med picknick och sitta där länge. 
 
 
Sedan blev det silllunch, jordgubbstårta och grillat till middag. En klassisk och avspänd midsommar med de närmaste. Helt perfekt om ni frågar mig!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress