Är så nöjd med våra nya krukor som jag blev tipsad om via ett instagramkonto. Underbart med all denna inspo som florerar i social media! De beiga bubbliga krukorna är från HMs vårkollektion och visst är de snygga?! 
 
Köpte ju en bubblig lite svart värmeljusstake i höstas och se bara hur fint de passar ihop. Skenet från denna lilla ljusstake är magiskt!
 
 
Ja, lördag idag. Vad har ni för planer? Själv ska jag ut till mina föräldrar och hämta hem tjejerna som sovit borta i natt. Lyxigt för dem att ha mormor och morfar så nära så de kan hämta på skolan på fredagseftermiddagen och sedan sova över till lördagen. Blir som en liten minisemester för dem att få komma iväg lite. 
 
Har ni era förälderar nära? Hjälper de till med barnbarnen något? När tjejerna va små och jag var med dom på heltid var det rena rama turen att vi hade både en mormor och morfar samt en farmor till tjejerna som kunde avlasta oss lite. Skulle nog gått in i väggen annars. Barn är ju olika men vi har alltid brottats med olika svårigheter samt att en av tjejerna inte sov på natten. Det tog nog upp till ett år innan hon kom in i rätt dygnsrytm. Det va en extremt jobbig och påfrestande period för mig. Samtidigt som personer i min närhet tyckte att livet skulle flyta på som vanligt. Säkert fler som kan känna igen sig i detta också trotts att det just där och då kändes som att alla andra bebisar ”va så lugna och sov så bra.”
 
Ja, nu är de stora eller iallafall så stora så de sover gott och livet har gått vidare. Nu kändes det som att det blev rätt långt om detta, lite  nostalgiskt och ledsamt men de va inte meningen. Ville egentligen bara säga att det kommer en tid då man kan titta tillbaka och känna tacksamhet över allt man gått igenom. Det har gjort mig starkare och lärt mig mycket om mig själv och hur personer kan vara. Kärlek till er därute som kan sätta sig in i andras känslor och inte bara se på allt från sitt eget håll <3
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress