5 januari 2019

Nytt år!

Vardag

 
Gott nytt år alla härliga fina människor! Kan inte fatta att det gått ett helt år från förra nyårsafton. Den nyårsafton som jag för första gången fick spendera utan mina barn. Den nyårsafton som va något helt annat än va jag efter 8 år va van vid. Detta år har verkligen swishat förbi, men såå mycket har hänt. Helt galet när jag tänker tillbaka på allt vi vart med om.
 
Jag brukar alltid göra någon liten årsresumé, mycket för min egen skull då jag älskar att kunna blicka tillbaka på höjdpunkter jag inte vill glömma. Tänkte lägga upp den imorgon. Jag har kommit till den insikten att mycket har kretsat runt mig och mina drömmar detta år. Konstigt att säga det men för en gångs skull har jag kunnat fokusera, vågat släppa taget och satsa på det jag verkligen vill göra. 
 
 
Många gånger har annat hamnat i vägen för drömmar och mål jag själv haft. Jag säger inte att jag inte njutit eller vart lycklig i alla dessa stunder också men man har liksom satt sina egna planer på paus för olika anledningar. Kan vara ekonomiska eller praktiska anledningar, ja ni med barn kan ju säkert skriva under på att livet får lite andra prioriteringar efter man fått barn. Detta behöver ju såklart inte va något negativt, jag har vuxit som människa i detta men drömmar som jag själv haft och vart viktiga för mig har inte känts lika viktiga längre heller. I år känner jag att jag hittat tillbaka till mig själv igen. Har funnit de fokus jag behövt och kunnat prioritera på de sätt som jag tror inte
bara mina barn mått bra av utan också jag.
 
Så vill jag fortsätta leva under 2019. Är väl inte så mycket för nyårslöften men sätter gärna upp mål och planer för detta år. Planer som får mig ännu mer motiverad över att fortsätta utvecklas och göra det jag älskar. Umgås med familjen, resa tillsammans, skapa nya kontakter i arbetslivet, få vara kreativ och ge mig själv utrymme att få njuta och fördjupa mig i de som jag brinner för. Så ser planerna ut för detta underbara år. Så välkommet!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress