Alltså detta företag, jag ska berätta för er, blev helt hocked på deras affärsidé. Vem har inte massor av tomma doftljusbehållare där hemma? Man köper ett dyrt snyggt doftljus i glasbehållare sedan brinner de upp och vad gör man med behållaren? Lite tråkigt är det ju att stoppa i ett vanligt värmeljus i dessa och man vill ju inte slänga dem! 
 
Candelize är ett svenskt företag som har tagit fram världens första refill till doftljus. Med Candelize hjälp kan du alltså fylla på gamla nedbrunna doftljus alternativ fylla vilken värmetålig behållare som helst för att skapa ditt unika doftljus. Du bestämmer enkelt doften och behållaren. 
 
Deras kollektion innehåller 10 olika dofter framtagna tillsammans med de främsta parfymhusen i Grasse och vaxet i ljuset är från en naturlig vegansk vaxblandning av 100% eco soya vax.
 
 
Det går snabbare än att göra popcorn i micron!
 
Plocka fram vekarna, placera påsen i micron för att smälta vaxet, sätt fast vekarna i din unika behållare och sist häll i vaxet.
 
Låt ljuset stelna i 2-3 timmar. Nu har du möjligheten att njuta av ditt personliga och unika doftljus!
 
 
Jag provade två dofter. Aqua spa som har marina inslag och påminner om fräsch tvål. Man kan verkligen föreställa sig liggandes på spa med massor av örter och oljor runt dig när man tänder detta ljus.
 
Den andra doften va något dovare och min personliga favorit, La Champa. Denna doft är inspirerad av en mousserande champagne med inslag av vanilj och ek fat. Riktigt behaglig doft!
 
 
Titta gärna in på deras hemsida och läs om alla de andra underbara dofterna som de kan erbjuda. Det är inte sista gången jag handlar på från detta företag kan jag lova! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress