17 februari 2019

Söndag med sol

Vardag

 
Gud vilken härlig söndag vi haft! Började dagen med jobb och visningsstyling. Gick upp tidigt och åt frukost i lugn och ro, älskar egentligen tidiga mornar då man får ta de lugnt. Att få vakna till med en kaffe i handen till lite lugn musik är för mig den bästa starten på dagen. Har alltid på musik när jag äter frukost, känns som att jag vaknar till och får rätt mängd energi för att kunna ta mig an dagen.
Nu när jag fått lägga upp mina dagar själv har det istället blivit rätt vanligt att jag jobbat sena kvällar istället och då sovit lite längre men tänker nog ändra på de. Tidigare mornar och tidigare kvällar går mer hand i hand med mina barns veckor också så de funkar egentligen bäst på de planet också.
 
När jag kom hem från jobbet var Oskar och Sigge påväg ut så då hängde jag med på en förmiddagsprommenad till Karlbergs slott. Denna sol är ju bara helt underbar! Vi köpte med oss varsin latte och tog med en filt och satte oss på trappan till slottet och njöt i solen. Detta va första gången jag faktiskt kunde ta av mig jackan och riktigt njuta av vårsolen. Sigge njöt också, haha!
 
 
Sparade ner en bild på honom från min instastory. Tyckte nämligen att jag lyckades fånga hans personlighet väldigt bra på den. En riktig lifsnjutare ;)
 
När vi kom hem började jag rensa i skåpen här hemma. Herregud va saker man har, funderar på att dra ihop en loppis antingen här hemma eller via nätet. Har ju allt ifrån prylar till inredning och kläder som jag inte använder längre som jag egentligen bara skulle må bra av att bli av med. Hm ska fundera ut vad som skulle passa mig bäst... Har ni tips får ni gärna kommentera ♡ Sedan vart det seriemaraton. Har ni sätt den nya serien Dirty John på Netflix? Fick tipset av en följare på instagram och vi blev helt fast! Galet bra!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress