Inlägget i samarbete med Sealoe shop
 
 
Åh jag bara måste tipsa om detta företag som säljer tavlor och prints. Som ni förstår så är det något jag alltid är på jakt efter i mitt jobb. Blev så glad när jag såg Sealoes sortiment som va en härlig blandning av svartvita fotoprints (som passar till det mesta) till vackra naturbilder i snygga färger. 
 
I denna styling som jag gjorde i januari använde jag mig av ljusa träslag och då passade dessa beiga prints med gräs väldigt bra. Tycker att det är extremt snyggt när man matchar in sina tavlor i resten av inredningen. Allt behöver ju verkligen inte va i samma färgskala men något litet som knyter ihop detaljerna i rummet med varandra. Det blir på något sätt en harmoni över rummet. Jag tycker det känns mer genomtänkt med en sådan röd tråd i inredningen. Håller ni med?
 
 
Här har vi vardagsrummet från två håll. Soffa med tavelvägg på första bilden och en av sidoväggarna där jag hängt upp en poster i en träfärgad ramlist och ställt en bänk under.
 
Här kommer faktiskt ett till tips. Denna typ av avlastningsbänk är perfekt om man har en vägg där man inte vet vad man ska ha för möbel. En så kallad utfyllnadsmöbel men ack så dekorativ då man kan piffa upp den med allt från växter, lampor, böcker och tavlor. Så bra!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress