25 november 2018

Zetas julmarknad

Julen

 
 Så va denna helg också slut. Men nu har även jag börjat få lite julkänslor. Va nämligen på årets första julmarknad i går och de va så himla mysigt! Det fanns allt som jag önskar ska finnas och lite till. Det  var på Zetas handelsträdgård ungefär i Kungens kurva utanför Stockholm. Önskar att ni kunde känna samma julkänsla jag fick av att vara där. Det luktade juvligt och i högtalarna spelades lugn och mysig julmusik. Tog massor med bilder så ni skulle få se!
 
 
När det började bli lite för kallt kunde man ta sig en sväng inomhus bland alla härligheter de hade där inne. Gillade kombinationen av den gamla hedliga julmarknads känslan tillsammans med den något mer moderna tuschen. Sedan hade de ju ett antal inredningsrelaterade utställare också och de gillade jag lite extra. Handgjorda, unika ljusstakar, ljusmashetter, tallrikar och mycket mycket annat! 
 
 
Två av mina älsklingar! Vi va där i två timmar ungefär men det han börja mörkna lite, så mysigt! Ska ni välja en julmarknad i år så rekommenderar jag denna. Gjorde lite fynd själv, kommer visa vad senare i veckan :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress