10 november 2018

Äntligen helg

Roligheter

 
Så himla skönt med helg! Fredagar är verkligen min absoluta favoritdag på hela veckan. Alla är glada och förväntansfulla  och man har hela helgen framför sig.
 
Igår testade vi den nya biografen här runt hörnet, Capitol. Upplägget är att de erbjuder en lite mer vuxnare filmupplevelse kan man säga. Du kombinerar filmupplevelsen med mat och dryck i en stilfull tjugotalsmiljö. Riktigt fin biograf där alla satt i sköna soffor och fåtöljer med små bord framför. Man kunde antingen köpa med sig vad man ville äta i bistron eller så kunde man förbeställa välkomponerade matpaket som då väntade på dig vid din plats i salongen.
 
Vi såg filmen ”A star is born” med Lady gaga och gud va bra den var! Ni som inte sett den än, gör det och gärna på Capitol för den upplevelsen va liksom pricken över i et.
 
 
Vi åt dock middag hemma och snacksade lite på bion men man kunde köpa större matpaket också. Tycker det är så mysigt att koka ihop något tillsammans när man har lite mer tid på sig. Har blivit lite mer kreativ i köket under senaste tiden då det vart lite lugnare på jobbet. 
 
 
 Helgen kommer kantas av kalas kan man säga. Både Belle och Lea kommer ha deras barnkalas, Belle kommer ha på lekland idag och Lea Bjuder in sina vänner imorgon på discobowlingfest. Sedan ska jag faktiskt hem till min kusin som fyller år och fira henne ikväll också. 
 Jag har ju inte barnen denna helg egentligen men vill ju gärna va med och hjälpa till ändå på deras kalas. 
 
Gillar ni min nya header och stil på bloggen förresten? Kände för att förnya lite och de va på tiden kan jag säga. Kommer inte ens ihåg sist jag förändrade utseendet men gjorde ett litet försök för ett år sedan men vart liksom aldrig klar. Nu är jag så nöjd! 
 
Emelie

Vill också se a star is born! ☆ trevlig helg!

Svar: Åh jag rekommenderar den såå! Superbra film!!
Anna Wallin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress