22 mars 2018

Påskpyntat?

Påsk

 
Hur ser det ut med påskpyntet hemma hos er? Har ni piffat och pyntat med något än? Brukar ni göra det?
 
Jag tycker att det hör till att få ta fram lite speciella saker när en ny högtid är på antågande. Kan ju va för att jag har barn också. Man vill ju gärna skapa egna mysiga traditioner ihop och att klä ett påskris tillsammans eller titta på när barnen letar efter sina ägg är ju bara för mysigt. 
 
Vi brukar även pyssla lite och till påsk är äggmålningen obligatorisk. På senare år har vi använt oss av tuschpennor istället för vattenfärg då det är enklare att göra små krumelurer med spetsen på pennan snarare än en pensel. Inte för att de måste bli så bra som möjligt utan för att vi alla tyckte de va enklast och blev bäst :)
 
 
Jag har faktiskt köpt lite nytt påskpynt i år också. Som tex två fåglar från DBKD som nu kan se på översta bilden här. Har inte fotat de här hemma än utan tänkte gå ett varv med kameran imorgon. Har haft så mycket på dagarna så har liksom inte hunnit fota så mycket. Men så är det ibland, livet tror jag det kallas ;)
 
Har samlat ihop några inredningsdetaljer jag tycker är lite extra påskiga åt er om ni letar efter inspiration för att få till den rätta påsk-känslan där hemma.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress