Hej och hallå! Denna trend håller i sig kan man säga. Mässing är ju väldigt läckert och bryter snyggt av mot den annars så sterila miljön i badrum och kök med sin pråliga framtoning. Nu har alltså IKEA även hoppat på tågen och släppt en mer prisvärd mässingskran än de som cirkulerat på marknaden tills nu. Vad tycker ni, ser ni någon större skillnad på dem? 
 
 
 
Jag gillar faktiskt IKEAs kran, Tycker den är snygg i designen och det är ju väldigt praktiskt att den har vattenlås framtid också liksom de om finns på sidan av Tapwells. 
 
När vi renoverade badrummet i höstas va jag helt bombis på att vi skulle välja mässing men eftersom prislappen vart så pass mycket högre valde vi krom istället. Gör vi köket inom närmsta tiden skulle jag därför kunna tänka mig denna mässingkran och passande knoppar dit istället. Tröttnar man på mässingen känns det som ett enklare byte av en kran och lite knoppar på luckorna än om man skulle va tvungen att byta rör och värmestänger i badrummet. Så är trotts allt nöjd över vårt val av krom. Jag känner ju mig själv, tröttnar ganska lätt på saker och ting hemma så det skulle blivit både omständigt och dyrt.
 
Var tycker ni om Ikeas nyhet?
 
Bilder Alvhem
 
KhOme

Ikeas produkter är väldigt bra och grymt pris. Dock är det stor skillnad på Ikeas kranar o andra dyrare. Vi har ikea kran i stora badrummet och dryket är så annorlunda. Vi gillar mest tapwells kranar.

Älskar din blogg ❤️
/ Katarina

Svar: Va roligt Katarina, tack så mycket! Där ser man, jag antog att det säkert va något mer som skilde kranarna åt än bara priset. Kul med en recension från en som har provat båda! Kram
Anna Wallin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress