Asså ser ni! Helt underbart, visitkorten till mitt stylingföretag har kommit! Haha, ja jag har ju jobbat ett tag med detta företag men allt sånt här administrativt har jag liksom behövt skjuta lite på eftersom jag haft så mycket att göra på de andra planen. Inte för att jag klagar en det är först nu i december som jag har fått det något lugnare och alltså hunnit med lite av dessa saker också. 
 
Det är ju väldigt roligt när man ser sitt företags logga på saker. Blir ju taggad på att beställa mer saker... Haha, kanske får hejda mig lite men t-shirts och nyckelringar har jag beställt iallafall. Mest för att personal ska kunna ha de på sig tröjorna och nyckelringar är ju trevligt att sätta på kundens nyckel som en liten gåva och minne av homestylingen. 
 
 
Så vad tycker ni om visitkorten? Nu tog jag inte någon bild på baksidan men den är också svart med en centrerad vit text där namn, titel, kontaktuppgifter och namn på hemsida och instagram står. 
Följer ni inte mitt företag redan på instagram blir jag jätteglad om ni börhar göra det, så sök upp @homesthlm
 
Är riktigt pepp på det nya året och kommer skåla in det med så höga förväntningar. Har nämligen stora planer för företaget inför nästa år. Nu är det verkligen nedräkning, först till jul sedan till nyår! Yey!
 
Angelica Wåhlin

Vilka otroligt fina!

Svar: Åh tack! Va glad jag blir!
Anna Wallin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress