Välkommen onsdag! Har ni hunnit komma i ordning inför julen än? I söndags var det ju första advent så adventsljusstaken och stjärnorna i fönstret åkte fram. Nu letar jag efter saker jag kan pynta resten av hemmet med. Pynt behöver ju inte betyda julgran och tomtar utan att byta ut kuddfodralen, ta fram en julig varm pläd eller köpa lite nya doftljus kan ju också göra mycket för julkänslan.
 
Jag är verkligen inte så röd av mig. Alltså jag håller ju med om att röd är en av de juligaste färgerna som finns men jag kan bara inte ha röda julkuddar i vår soffa. På sin höjd så kan jag tänka mig någon vinröd kudde för att bryta av lite men i år har jag satsat på en beigevit jul med lite inslag av brunt. Försöker inspireras av snön, is, varma kaffedrycker och kanel. Hur brukar ni tänka när ni väljer färger till hemmet, vad inspireras ni av? 
 
 
Jag gillar att byta kuddfodralen med lite jämna mellanrum då det är ett enkelt sätt att förändra hela rummets uttryck. Perfekt inför julen när man vill städa ut hösten och pynta lite extra. Köpte detta fina kuddfodral med stjärnor på HM home och tyckte de passade väldigt bra in med resterande kuddar i soffan. Vi har en rätt stor hörnsoffa hemma hos oss så den kan lätt ha en hel del kuddar utan att det känns trångt. 
 
 
Nu ska jag göra mig i ordning för att ta mig till gymmet. Är fast besluten att jag ska komma ner i mina täckbyxor innan snön kommer här i Stockholm... Ja, vi får väl se hur lång tid det tar, ner i dem ska jag iallafall, köpte dem ju bara för två år sedan sen kom sambokilona smygandes på en. Nej, nu jäklar är jag hälsans ansikte ;)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress