3 december 2018

Julbord

Julen Roligheter

 
Happy monday allihopa! Alltså vad är detta för väder?! Jag vill ha vitt under fötterna nu. Blask och slask har vi väl fått nog av under hösten... Ja ja, blickar tillbaka på denna helg med ett leende på läpparna iallafall.
 
Igår njöt vi nämligen av ett underbart julbord på Långbro värdshus. Vi var ju som tradition att gå ut och äta julbord med familjen några dagar innan jul. Vi brukar dock äta på Kumla herrgård i Tyresö men vi vart så dåligt bemötta förra året så i år övergav vi dem för något nytt. Detta julbord va oerhört fint och hela värdshuset var pyntat in i minsta vrå, barnen hittade t o m ett litet musbo under trappan för de små söta julmössen som flyttat in. Så trotts inge vitt på marken lyckades julkänslan hamna på topp. 
 
 
Försökte ta lite bilder men det är ju alltid svårt att fånga en känsla på bild. Det var supermysigt där iallafall. Rekommenderar ett besök om ni inte vart där.
 
 
Maten var gudomligt god och utbudet va det inge fel på. Allt fanns inklusive ett riktigt ordentligt efterrättsbord. Detta är ju blad de viktigaste på julbord om ni frågar mig. Kan inte fatta de julbord som bara har kaffe och några enstaka karameller att bjuda på till efterrätt. Nej, ris a la malta, saffrans ostkaka, fudge, knäck, kolor, fruktkaka, massor av olika pepparkakor och hemgjorda chokladgodisar i olika utföranden samt ett gäng kakor, tarts och frukter. Det kallar jag efterrättsbord!
 
 
Lea och jag varvade med kameran under kvällen. Hon är verkligen duktig på att ta fina bilder. Hon vet vart hon ska titta och fokusera för att få den bästa bilden. Detta är något som hon lärt sig helt själv, galet duktig! Det är bl a hon som tagit bilden på oss på trappan, på musboet och denna häftiga utomhus på värdshuset.  Eller vad säger ni, Duktig på att fota för att va 9 år?
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress