10 december 2018

Djurljustakar

Inredningstipset

 
Shoppade ni något på Black friday rean? Nu dimper paketen ner från de impulsköp jag gjorde. Mailkorgen svämmade ju bokstavligt talat över med erbjudanden. Tycker i och för sig att jag sållade rätt bra faktiskt. Vissa mail behövde man ju inte ens öppna då man vet att man inte behöver något från den butiken just nu. Jag köpte lite nya träningskläder och lite julklappar som jag tidigare spanat in. Känner mig duktig som väntat in rean istället för att bara handla när jag hittar något. Nu är ju alla adventskalendrar i full gång också så bra erbjudanden avlöser varandra. Får nog lägga upp en stradegi där jag gör en lista på vad jag behöver och väntar på att de ska komma några erbjudanden. Gör de inte de så kommer ju alltid mellandagsrean också... Inte köpa bara för att köpa helt enkelt!
 
Nu till något annat. Denna kategori brukar vara omtyckt och nu när man har surfat runt en del så har man ju också snubblat över lite liknade varor. Ja, här har vi t e x By Ons lilla björnljustake i silver. Fann blandade djur som va väldigt lika på rusta för endast 79;90 kr!
 
 
 
Så letar ni efter en rolig liten djurljustake i krom och inte bryr er om att betala massor för ett märke så funkar ju rustas lika bra :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress