Vasen Äng från Klong har ju blivit omåttligt populär och jag förstår verkligen varför. Med hjälp av vasen kan man skapa vackra, spröda buketter av favoritblommor. Jag använder ofta min killes vas (ja han äger en, inte jag). Hållbarheten på blommorna i en bukett brukar ju va rätt olika, ibland dör alla typ samtidigt men ibland kan man faktiskt behålla flera stycken. Istället för att då ha en ensam liten gren kvar i vasen så byter jag till Ängvasen och får på så sätt en helt ny konstellation! Sedan gillar jag mönstret och kombinationen av mässing och glas men det gör också att vi bara kan ha den i sovrummet och köket då vi har krom i vardagsrummet.
 
Jag kanske är lite överdriven i denna fråga men jag gillar verkligen inte att blanda olika metaller. Koppar, mässing och krom, nej hos oss får de inte vara tillsammans. Tycker intrycket blir alldeles för spretigt och flammigt, svårt att förklara men de är nog mest en känsla jag har, att jag inte tycker de passar ihop. Haha, koppar har jag lagt ner för flera år sedan men de två andra har jag alltså kvar hemma och får hålla sig på olika rum. 
Med denna vas slipper man det problemet då den helt är gjord i glas. Med några hål för plats för blommor. Jag gillar den skarpt och har köpt den till företaget. Ett riktigt bra tips på inredningsdetaljer under hundringen och varför inte till julklappsleken i år?!
 
Ni finner denna på Lagerhaus och kostar 99 kr. Det finns ju fler varianter av just Klongs Äng men som sagt denna får ett plus för att den är helt i glas. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress