Jag håller just nu på att utöka våra höstgarderober och har börjat med Axel. Han har ju nästan inga kläder som passar honom i storlek nu till hösten. De han har lite av är ju t-shirts, och tunna långbyxor och de är ju bra att ha på förskolan i vinter när de ändå har överdragsbyxor och varmare jackor. Men nu, när det är ett sånt där "mellanväder" då det är för varmt med överdrags men samtidigt för kallt för shorts och t-shirt då behövs några bra halv tjocka långärmade övertröjor och slitstarka byxor. 

Här är några som jag klickar hem. Jag tycker ju att det är så gulligt med liten krage på tröjan så de har han fått fler tröjor med. Men sedan fick han även lite kläder när han fyllde år som är superfina och passar väldigt bra till hösten som denna sweatshirt med marinblått och beige från Lindex. Så fint att kombinera med ett par jeans eller mörkblå byxor. 
 
En klar favorit blev den mörkblå med vita ränder från HM, gud så fin den va på! Kostar 199kr. Men jag är även nöjd med de andra tre, så fina. Både den benvita och den mörkblå kommer från HM och kostar 99 kr. Övertröjan i marinblått och beige är från Lindex, 199 kr. 

Bild HM
 
I byxväg har han fått jeans och dessa twilljoggers som har resor vid anklarna. Då slipper man tänka på att de släpar i marken och blir blöta. Dessutom är de i ett väldigt bekvämt material som inte är för hårt eller för tunt. Här är några av mina senaste köp. 

 Pull-up-jeans med mjuka muddar Lindex - 349 kr • Marinblå twilljogger HM - 99kr • Manchesterbyxa med resor Lindex - 299kr • Ljusblå mjukisjoggers med borstad insida HM - 99 kr 

Som ni märker är HM en stor favorit hos mig och lite neutrala toner. Gillar att man kan kombinera de föesta av hans kläder med varandra utan att det skär sig. Jag älskar passformer och materialet i HMs kläder men också att de har väldig bra priser. Så värt pengarna när man ska köpa nytt. 
 
Bilder HM

Här ser ni både favortitröjan och ett par beiga twilljoggers. Dock på en lite äldre kille men de sitter minst lika bra på min lilla 92 cm pojk. 

Har ni några tips på fina kläder till de små i höst? Dela gärna med er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress