Blir man inte lite sugen på julen när man ser dessa bilder? Kan säga att det blir jag iallafall. Den där riktigt rödvita julen  tycker jag dock hör hemma i december men när julen smyger sig in i hemmet på det här sobra, vitbeiga sättet, då blir man ju riktigt sugen på att piffa och pynta lite där hemma. 

Se bara på dessa vackra snöblommor som ska hänga i fönstret eller den svarta ljusstaken som man bara vill klä med granris och vackra sammetsband. Att plocka fram ljusstakar just nu är ju ingen dum idé. De har ju verkligen blivit mörkt nu på kvällarna så då gör man vad man kan för att ljusa upp det lite. Dessutom är de ju väldigt mysigt med tända ljus när det börjar skymma. 
 

Här är alltså några bilder från Ellos vinterkollektion 2020, Winter Home. Gillar många av deras detaljer och färgerna känns helt rätt i tiden. Jordnära och naturliga toner med råa material som passar väldigt bra in i kollektionen.
 
Jag tror vi kommer se allt mer bruna julstjärnor och beiga julkulor i våra hem i år. Vilka färger pyntar ni gärna ett hem med till jul? 

Bilder Ellos Home