31 augusti 2014

Barnkalaset

Roligheter

Då var barnkalaset genomfört också! Största barnkalaset vi haft tror jag. Trotts att det bara är några av mina kompisar med deras barn så har de ynglat av sig rätt bra och då blir det många barn ändå, Haha! Men det gick jättebra! 
 
Belle va så glad och nöjd av att vara i centrum och jag riktigt såg på henne hur hon mös när vi sjöng ja må hon leva för henne vid bordet. 
 
Glasstemat stod kvar men nytt sedan sist var glassborgen som vart väldigt populär bland kidsen. Slevande upp glassen från borgen i strutar eller på tallriken till barnens förtjusning och jag kan ju säga att det andra fikabrödet vart lite onödigt för glassen va den som var populär! 
 
 
 
 
Belle blåser ut sina två ljus <3
 
Fyllde borgen med ännu mer glass, godis och jordgubbar. Vi föräldrar fick fika efter barnen då alla stolarna var upptagna av de små. Det gjorde inte så mycket för inte förrän barnen var färdiga kunde vi slappna av. De små ska liksom servas från alla håll när de fikar... Det är mer saft, mer glass, oj papper, kladd på kläder, händer och golv, skicka kakorna osv... Ja, ni som har barn vet :D 
 
Skruttan fick massor av fina presenter bl a ett Nalle Puh paraply som hon sprungit runt med inne nu i två dagar. Populärt helt enkelt! Det är ju Nalle Puh som är den stora stjärnan i Belles liv just nu, där av Nalle Puh tallrikar, figur på borgen och mönster på godispåsarna som glatt fiskades i fiskdammen på kalaset. Härligt p
med dessa små perioder tycker jag och Nalle Puh är ju så gullig också :)