17 maj 2020

Helgmys

Vardag


Detta ser jag fram emot hela veckan. Att få krypa upp i soffan med mina hjärtan och njuta av något gott tillsammans framför ett bra tv-program eller en film.
Vi brukar göra så att alla får välja något till godisbordet. Bär och frukt brukar värderas högt men choklad och chips förekommer en hel del också. Leas favoriter är Cheez Cruncherz, den oranga påsen. Den är given på bordet varje helg. Jag försöker ju hålla igen lite just nu, har blivit lite mycket av de goda på senaste om man säger så... Behöver gå ner de där kilona som gör att sommarkläderna sitter lite för tight just nu. Haha, tur att det fortfarande är kallt ute och man kan gömma sig i dunjackan... Vad gillar ni och vad brukar ni snacksa på under helgmyset?
 
 
Här har jag på mig smyckena jag fick i födelsedagspresent av tjejerna. De fick ju en slant sedan fick de välja något själva som de ville ge mig. Blev alltså dessa örhängen och detta halsband. Visst va de fina saker! Imponerande av deras goda smak, haha. Annars brukar jag inte tycka att presenter är så viktiga utan tycker att det är tanken som räknas. Spenderar hellre en mysig stund ihop och kanske upplever något tillsammans än att folk ska köpa dyra presenter till mig. Känns som att de är det man minns i slutändan ändå. 

Hoppas ni också hade en mysig lördag <3