31 juli 2018

Jobb Jobb

Stylingar

 
Hej och hållå! Här jobbas det för fullt! Har haft så mycket stylingar och jobb på kontoret på senaste. Det är ju superroligt men har fått lägga bloggandet lite åt sidan. Klart att man får göra lite prioriteringar ibland men ärligt så har jag glömt av bloggen lite och fokuserat mer på mina instagramkonton. Följer ni mig där? Samma namn som bloggen och mitt stylingföretag heter @homesthlm  Det går ju lite snabbare att bara posta en bild där än att sitta med ett helt blogginlägg. Så tips, följ mig där då det postas saker lite mer ofta ;)
 
Men nu under senaste veckorna så har jag riktigt längtat tillbaka till bloggen! Det är ju jäkligt härligt att få skriva av sig i bland. Sedan är det ju så roligt att kunna gå tillbaka och titta på vad man gjorde och hur man tänkte förr.
 
Foto @fotografengustav för @lffhagersten
 
Här har ni ett litet svep av bilder på ett jobb jag gjort under senaste tiden. Imorgon tänkte jag sammanfatta den första semestern jag hade med barnen. Vi valde att dela upp semestern med tjejerna två veckor i stöten. Ni som är separerade föräldrar vet kanske vad jag menar när man under sommaren gärna vill åka iväg och ta lite extra tid med de små. Det betyder ju lite extra lång tid ifrån dem också men man får fylla tiden med jobb och egna resor med kärleken. Då tvingas man att flytta fokus till något annat och då går det. 
 
Hoppas livet är och har vart snällt mot er på senaste. Är så tacksam för alla er som orkar hänga kvar här trotts mina glesa inlägg... Kärlek till er!