Tänka sig att det redan är första advent?! Tycker ju inte att det va allt för länge sedan det va rekordvärme här hemma och man sprang runt i linne och shorts ute... Men ja, det är bara att acceptera att tiden går hiskligt fort fram! 
 
Dagen började med barnkalas på ett lekland här i stan. Tror att det är det enda leklandet inne i Stockholm. Alla andra ligger lite utanför och det kan ju va svårt för vissa att ta sig dit om man tex inte har någon bil så detta funkar kanon Om man ska bjuda massa förskolekompisar. Playland Sthlm heter det och ligger på Kungsholmen. Rätt litet i storlek men perfekt till kalas där man vill ha uppsickt men ändå kunna sitta ner och dricka en kopp kaffe medan barnen leker. Avståndet hem efter ha vart på kalas där är ju också att föredra. En prommenad på fem min sedan är vi i vår port, tacksamt när sockret gått ut kroppen och tröttheten tagit över...
 
När vi kom hem var det hög tid att sätta upp stjärnor och ljusstakar här hemma eftersom vi bjudit till adventsfikat hos oss. Min mamma, pappa och bror (mormor, morfar och morbror för de små liven) kom över vid fyra tiden och mumsade glögg, pepparkakor, bullar och tände första ljuset med oss. Supermysigt och enkelt anordnat. 
 
 
 
Provade en helt alkoholfri glögg tillsammans med dem vanliga lättvinsglöggen på 2,5 %. Den va faktisk mycket god! Inte lika söt och något blaskig om man jämför fylligheterna men de är ju inte så konstigt, så absolut godkänt fick den! Ska köpa den hädan efter då jag föredrar så lite alkohol i som möjligt (pga smaken). Tycker starkglöggen bara smakar sprit.,,
 
Efter alla sötsaker lycksade jag till middagen med suchi från RAW. Sveriges, kanske världens godaste sushi (enligt mig). Värd att prova om du ej gjort det redan! Ta kombi sushin, den är bara Mmmmmm!