31 juli 2014

Rudan

Vardag

Tog barnen och åkte till Rudansjön/parken idag efter jobbet. Hade bestämt träff där med en kompis som också har barn i ungefär samma åldrar som jag och dessutom fått sin tredje för bara några månader sedan. Det var första gången jag fick se lille bebben som fått namnet Leonelle. Han va så liten och söt, tänk va fort de växer! Jag tycker kallar ju Belle för min lilla bebis men hon såg ju ut som tre år om man jämförde... Herregud hon fyller ju två om vara några veckor, vart tog tiden vägen?!
 
Vi hade med oss ett litet paket med ett par byxor och en nallesnutte till honom och jag tror nog att han vart glad ;) 
 
 
Lea har tydligen varit massor i Rudanparken med sin förskola så hon visade mig runt med stor entusiasm! Trotts att hon går på förskola i stan så tar pendeln ut bara va 15-20 min så det är ju jättesmidigt! 
 
 
Först vart det lek i parken och picknick sedan vart det bad i Rudansjön. Superbra sjö också, långgrunt hur långt som helst och fin botten för barnen att gå på. Varmt i vattnet va det också där man gick och vadade. 
 
 
 
När klockan var 20.30 var det 23,5 grader ute, så härligt! Men då var det iallafall dacks att åka hem och lägga barnen. Lea hade turen och fick sova hos mormor och morfar så morfar hämtade upp henne vid parkeringen och jag och Bellan åkte hem till oss. 
 
 
Nu har hon avnjutit en timme med nalle puh och jag har haft egentid med tidning och godis. Perfekt kväll! Får sådan energi av att göra saker och träffa folk! Älskar det! Gör jag inget på dagarna eller kvällarna så får jag ingen energi... Borde kanske vara tvärt om, att man vilar upp sig och får energi men så funkar INTE jag! Haha!