Visar sällan mina tjejers rum här på bloggen men tänkte kasta in några bilder så ni får ett litet hum om hur det ser ut där inne. Iallafall när det är rätt städat... Haha
 
Idag delar de alltså rum men planen är att under detta år bygga om lite här hemma så de ska få varsitt. Tror min äldsta är rätt taggad på detta. Eller egentligen båda två men de kommer nog sakna varandra också. De har ju delat rum hela sina liv så kan tänka mig att de kommer kännas ensamt när de ska vänja dig att sova själva. 

 
 Dessa små ballonger köpte jag faktiskt för en herrans massa år sedan på Gekås. Sen blev de superpopulära och dök upp i nästa varenda barnbutik. Den längst ner är faktiskt en lampa men den köpte jag lite senare, kanske tre år sedan på Clas Olsson. Den ger ett så mysigt ljus så man kan ha den som nattlampa om man vill. 

Älskar små lampor i barnrum, eller egentligen i de flesta rum men i just barnrum är det ju så mysigt med många små dova lampor. Tror att jag har tre olika lampor som kan fungera som nattlampor i deras rum och totalt 8 lampor i hela rummet med taklampan inräknad. 

På andra sidan rummet är det en vägg med förvaring och två dockhus. Blev ingen bild ditåt denna gång. 

Ha en fin helg 🤍