Idag hade vi invägingen på en söndagmorgon istället för i fredags då det är slutdatumet på tävlingen idag. När vi startade tävlingen 1 januari satte vi tre månader som tävlingstid därför alltså sista mars som slutdatum och sista invägningsdatum. Så här har det gått för mig i veckan.

Min längd: 175 cm
Start vikt: 88 kg
Nuvarande: 71 kg
Målvikt: 65 kg

Viktnedgång denna vecka: -2 kg
Viktnedgång i tävlingen från 1 jan: -10,8 kg
Total viktnedgång (sedan 6 sep): -17 kg
 
Jag har alltså lyckat med att gå ner 10 kilo under dessa tre månader pluss 8 hg och för det är jag så nöjd! 
 
Igår va vi på påskfirande hos min vän Nathalie, hon hade ordnat lite av ett knytkalas och vi tog med köttbullar, ägg och en broccoligratäng, så här såg det ut på bordet
 
 


Kan varmt rekommendera broccoligratängen till er lchf:are då den ersätter potatisgratäng alldeles ypperligt..

Ingredienser
500 g fryst broccoli
2 ägg
3 dl river ost
1 dl grädde
Salt och peppar

Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Koka broccolin enligt instruktionerna på förpackningen. Låt broccolin sedan rinna av och lägg dem i en form med höga kanter. Blanda sedan samman övriga ingredienser i en bunke och häll blandningen över broccolin. Gratinera sedan i ugnen tills osten fått en fin färg (10-15 minuter).

Emilia hade gjort falska sniglar som va himelska! Nathalie hade gjort wraps med janson och sen va de lite klassiker som sill och gräddfil. Här nedan ser ni värdinnan och de utsökta påskmuffinsarna som hennes syster Nicki hade bakat. Sparade min till idag då invägningen va imorse och ville inte förstöra, haha.
 
 
Jag hade bestämt mig för att gotta mig idag med lite kalas, godis och påskmat sen är det nya tag imorgon då jag ska gå ner 6 kilo till innan jag är i mål!
 
Trevlig fortsättning på påsken till er!