25 augusti 2020

En hektisk tid

Vardag

 
Gud så mycket det är att göra på jobbet just nu. Hinner knappt med att tänka mellan alla samtal, möten, planeringar och stylingar. Det är ju superroligt att bostadsmarknaden kommit igång så här igen och jag jobbar mer en gärna på i ett högt tempo för då tycker jag att jag är på tårna och presterar bäst. Men efter en så här intensiv period måste jag varva ner, få balans genom att ta någon dag ledigt eller bara inte planera in massor av "att göra". Annars vet jag att jag kommer krascha och det är det inte värt att göra. Dock väldigt svårt att bromsa något man tycker är sjukt kul så det krävs en och annan påminnelse ibland. Brukar lägga in tid i min kalender som jag avsätter för roligheter eller avkoppling där jag kan samla energi. Det är ett lika stort måste som att boka in mina jobb i kalendern. 

 
 Brukar ni också göra så eller känner ni att ni har balans i livet ändå? Skönt är iallafall att denna vecka är barnfri så jag kan jobba lite längre på eftermiddagen. Brukar känna mig som sämsta föräldern när man inte kan hämta kl 15:30 som ALLA ANDRA verkar göra.. (hur är det möjligt?!) Nu jobbar väl många hemifrån men tycker att det alltid varit så. Jag är alltid och har alltid varit bland de sista föräldrarna som hämtat både på förskolan och på skolan och då har jag hämtat runt 17! Det är ju inte sent! 

Ja, det är svårt att räcka till på alla plan dygnet runt, vecka efter vecka. Så när man bara kan fokusera på sig själv och på jobbet kan det vara rätt skönt med detta varannan vecka upplägget ändå. Trotts att man har en klump av saknad i bröstet så får man det att fungera. Nu har jag ju ändå levt så här med barnen i över fyra år, tänka sig att Belle bara va 3 när vi separerade. Tiden springer iväg!