31 januari 2014

Bio i helgen!

Mammaliv

På lördag ska jag och Lea gå på bio för första gången. Vet inte äns om hon vet vad bio är... Vi har varit på barnteater en gång så salen man sitter i blir ju lite bekant men vi får se hur hon hanterar själva bioupplevelsen. 
 
När jag va lite och gick på bio för första gången såg jag "Djungelboken" och när aporna kastade Mowgli mellan varandra tyckte jag att de blev lite för läskigt så jag skrek ut i hela biosalongen MAMMA BYT KANAL! Hahaha ja, vi får se om det blir någon liknande upplevelse för Lea men jag tror att filmen vi ska se är rätt snäll. 
 
Bamse och tjuvstaden blir det! Någon som sätt? Jag ser fram emot att få se Leas min när de sänker belysningen och ljudet sätter igång! Så roligt! Vi tar med oss mormor också så de blir en riktig tjejdag <3
 
 
Härligt att komma iväg från pluggandet lite också. Har man två barn så kan man inte bara sitta med näsan i boken även fast man kanske skulle behöva... Tanken är att vi efter filmen åker ut till mina föräldrar. Där kan Lea leka med dem medan jag fortsätter med studierna. Men som sagt en liten paus är jag nog värd iallafall :)