Svart kök, är det de nya grå? Känns som att vi vågar mer och mer när det kommer till att måla mörkt hemma. Väggarna blir allt mörkare och kontrasterna starkare. Jag tycker detta är riktigt snyggt, väldigt classy. Men skulle jag måla mörkt tror jag tyvärr att jag skulle tröttna rätt fort.
 
Ett kök kanske man inte gör om vart femte år så har man planerat att bo kvar ett tag så skulle jag satsa på ett säkrare kort som t ex vitt. Men rätt häftigt är det allt att titta på iallafall.
 
 
Vi håller på att fundera lite på om vi ska renovera köket här hemma. Eller renovera ska vi men hur vet vi inte riktigt än. Men det lutar åt ljust och inte mörkt, trotts att trenden ser ut som den gör. Nej, vi är båda två beroende av ljus och mår verkligen bäst när solen skiner in på oss genom fönstret och inte slukas upp av mörka väggfärger.
 
Hade vår lägenhet legat i söderläge så kanske det skulle fungerat bättre men nu gör den inte de och vi behöver allt ljus vi kan få. Vi får se om detta kanske blir årets projekt här hemma. Brukar ha ett större inredningsprojekt per år ungefär. Då känner jag mig nöjd och stimulerad i min inredningsbubbla ;)
 
Ja, to be continued....