Häromdagen kom Lea hem med en teckning där hon ritat av alla i familjen. Pappa Andreas va enligt mig väldigt lik ;) dessutom så håller han Belle upp och ner som han brukar leka med tjejerna, haha!
Jag däremot bestod av en stor  fyrkant med fötter så tror kanske vi behöver prata lite jag och Lea ;)
 
 
Hon kanske inte va helt färdig med teckningen då Andreas kom och hämtade henne för enligt honom satt hon och ritade när han kom och alltid när vi kommer och hämtar så tar det inte många sekunder innan vi är påväg därifrån. Här kommer min oro in, hoppas hon trivs på förskolan. Allt känns lite motsträvigt nu när hon börjat på nya avdelningen utan sina gamla kompisar, hoppas det blir bättre med tiden!
 
Igår fick hon sin första inbjudan till ett födelsedagskalas till en pojke på hennes nya avdelning. Antar att de bjuder alla på avdelingen och hyr något ställe att ha kalaset på så de får plats. Idetta fallet hade de hyrt ett lekland men tyvärr inträffar det precis då vi är i Spanien så hon kan inte gå. Hade ju tyckt att de varit kul för henne att träffa sina nya kompisar under lite andra omständigheter och på det sättet kanske känna sig mer som en i gruppen. Jaja, det kommer väl fler kalas...
 

Väldigt fin inbjudan hade de fixat så nu vet man vad som förväntas av en till Leas födelsedag....