31 december 2014

Nyårsafton

Vardag

Sista dagen på året idag. Tänka sig, detta året har också gått superfort! Förra året var vi hemma och firade helt själva, i år ska vi till mina föräldrar på middag. Båda är mysiga och jag föredrar att va med familjen framför att festa utan barn. Vill gärna fira in det nya året med de jag älskar mest.
 
 
Bild kristinvining.com
 
Har ni några nyårslöften för nästa år? Jag viste att detta året skulle bli ett jobbigt år då både min mormor och farmor va dåliga och de gick båda bort inom loppet av ett halvår. Men mitt nyårslöfte var att vara lycklig. Känns ju konstigt kanske men tanken med det var att trotts motgångar försöka se på saker och händelser som kanske inte är så roliga från ett lite mer positivt håll ändå. Inte gräva ner mig i saker utan istället bryta mönstret och försöka tänka mer på helheten.
 
Det har varit svårt men tycker på ett sätt att jag lyckats. Ska försöka hålla kvar det sättet att tänka och focusera på sådant jag blir glad över och mår bra av. Gör inget ni inte vill och fortsätt inte med sånt ni inte tycker ger er något. Lägg din energi på sånt som ger dig energi och inte sådant som bara tar energi. Då lovar jag dig att också du kommer må bättre! 
 
 
Nu blir det till att förbereda kläder och mat till ikväll! Tillsist vill jag också önska er ett Gott slut och ett Gott nytt år!!