31 oktober 2014

Fredagsmiddag

Vardag

Har haft över en kompis till mig och min man som gjort middag till oss och skämt bort oss riktigt. Inte varje dag man får någon som lagar mat till en i ens kök medan man själv bara tar det lugnt. 
 
Det vart en supergod lax med tappinad och rotfruktsallad och till de passade vi på att dricka lite champagne. Ja, ni läste rätt :D denna flaska har stått och väntat på att drickas i typ två år så nu va de verkligen på tiden! Det är roligt det där, att man inte kan lyxa till det för mycket i vardagen och när det väl är något att fira så köper man något annat och glömmer vad man redan har... Så ändring på det! Det finns alltid något att fira, och om inte så kan man ju dränka sina sorger i champagne ;) 
 
 
Har suttit ich pysslat lite inför nu på söndag.lea ska ju ha ett litet hlloweenkalas för sina närmsta kompisar och jag har skrivit ut lite bilder som hag tänkte sätta upp på väggarna och i girlanger. Googlade lite och fann hur mycket sim helst på ämnet. Men det är väl inte så konstigt då halloween inte är ett nytt påfund även fast man kan tro det som svensk. Vi har iallafall inte firat denna företeelse tidigare. Men varför inte? Är ju sjukt kul med teman och att pynta och klä ut sig är ju bara toppen! Hahaha!
 
 
Ska ner i källaren imorgon och leta rätt på allt vårt annat halloweenpynt. Halloweenfest har vi faktiskt haft förr så lite saker har jag sparat på mig ;)