Här kommer något som jag bara måste dela med mig av! Jag blev nämligen så förtjust i denna idé och detta företags produkt så va bara tvungen att prova. 
 
Företaget heter Frontcover och gör fronter som man fäster på befintliga lådor och skåp för att ge dem ett helt nytt utseende. Enkelt, snyggt och helt genialt om ni frågar mig!
 
Har sedan lääänge tröttnat på min tråkiga TV-bänk från Ikea som jag haft i år och dar men inte orkat byta ut. Kände att detta kan vara just det den behöver. Klick klick så va några fronter i mina angivna mått påväg hem till oss. Jag valde ett mönster som heter Elli men det finns  massor av snygga att välja på!
 
Här kommer en före och efterbild på skåpet. Ser ni vilken förvandling! 
 
 
Fronterna finns idag bara i vitt så målade de själv med svart färg så de skulle smälta in snyggt. Här kan man använda både sprayfärg eller vanlig möbelfärg om er möbel inte är vit.
 
 
Klistret på baksidan av fronterna gör de superenkla att fästa på luckorna. 
 
 
Jag vart såå nöjd med resultatet! Har ni själva ett skåp, en sideboarden eller en byrå som ni vill liva upp med dessa snygga fronter så klicka er in på deras sida. Med koden Anna15 får ni dessutom 15% på hela sortimentet t o m söndagen 12/8!!
 
 
Inlägget i samarbete med Frontcover