GB har ju kommit eller kommer med några nyheter till sommaren och dessa måste jag prova!

 
Winner Taco - Fredagsmys med en taco-glass! Glass med smak av grädde, ringlande kolasås i en krispig våffla med överdrag av mjölkchoklad och jordnötter.

Cornetto Cheesecake Glory - Glass med somriga smaker av cheesecake och jordgubb, hallonsås i mitten och muffinsbitar på toppen, i en krispig våffla.

Magnum Limited Edition with Marc de Champagne - För att fira 25 år av Magnum-njutning! Ljuvlig Marc de Champagneglass med Marc de Champagnesås, som täcks av ett tjockt lager av mjölkchoklad samt ett sprakande silverfärgat överdrag. Njut av ren lyx med Magnum!

Det har ju även skrivit en hel del om en av deras nya barnglassar, X-pop som ser ut som... ja, man behöver ju inte tänka länge för att dra assosiationer till något annat än en glass... Men det ska enligt GB själva vara en lekfull glass med is med spännande smakkombinationer av cola, jordgubb, fruktbubbelgum och citron-lime. Överdraget ska vara av fruktbubbelgumssmak och godis som poppar i munnen när du äter den. Lika billig som en Piggelin....så prova den ska jag göra ändå...

Dessutom har Magnum vit kommit tillbaka efter sju år och även vaniljpucken som jag älskade när jag var liten! Kommer bli en bra sommar i år!