När lillebror kom hade han inget givet namn. Vi hade lusläst varenda namnsdagskalender och letat överrallt efter namn vi gillade, men inget kändes 100. Så vi började med att kalla honom lite olika namn. Ett nytt varje dag, för att se om vi kände lite mer för något... Men inget kändes bra då heller..

Efter ca en vecka kom förslaget Axel både från min mamma och från Oskars mamma. Vi båda tyckte direkt om namnet och när vi kallade lillebror för Axel kändes det så naturligt. Det va som att han VAR vår lilla Axel! Så himla skönt också att vi båda kände likadant. Annars har jag varit inne på lite mer modernare namn och Oskar varit inne på lite mer traditionella så vi trodde att vi skulle ha väldigt svårt att komma överens. Men det gick ju tillslut jättebra och lillebror fick namnen Axel Oskar Emil. Oskar kommer som ni förstår från pappa Oskar och Emil är ett släktnamn på min sida. Så fint!
 
Första promenaden i vagnen 2022-08-19 gick först till skolan med Belle och hennes kompis Lilou då det var första dagen efter sommarlovet sedan till Ica för att köpa blöjor.
 
Vädret va så härligt men jag kände i kroppen att en långpromenad inte var på tal. Så efter det gick vi hem. 

  
 Första badet 2022-08-24 i sin fina nya balja med liggkudde från Twistshake. Gud så nöjda vi varit med denna och kan verkligen rekommendera den till er andra som väntar barn. 

Sigge ville också vara med och har varit väldigt intresserad av Axel sedan dagen han kom. Han är så fin och går fram och sniffar, sedan älskar han att lägga sig och sova bredvid Axel 🤍
 
 
Första hänget i selen 2022-09-03 när en trött mamma ville ha händerna fria men fortfarande ha Axel nära 🤍
 
 Den första tiden med Axel har verkligen gått så fort! Det känns som igår han kom till oss men samtidigt som att han alltid har varit hos oss.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress