Detta är numera min vy <3
 
Lillen i magen bara växer och växer och trotts att jag har ont nästan överallt så njuter jag just nu av att vara gravid. Graviditeten har varit precis som mina två tidigare, väldigt kämpig. Har haft nästan alla besvär man kan ha under en graviditet och på det varit rätt stressad på jobbet.
 
Men f o m i går gick jag på mammaledighet och känner nu ett helt annat lugn i kroppen. Jag har verkligen bara vilat dessa dagar och knappt tagit mig utanför lägenheten, men det är vad jag behövt. Trotts att bebisen håller på att spela fotboll med min urinblåsa samtidigt som den borrar ner huvudet så det sticker som knivarna i bäckenet njuter jag av magen och tanken av att snart är vi en till i familjen. 
 

Oskar tog lite fina bilder på magen som jag blev så nöjd med. Ja, man ser ju ut som man gör just nu med en hel del svullna kroppsdelar men det är så roligt att se tillbaka på den här tiden när liten är ute. Det är ju en tid som aldrig kommer igen. Det är verkligen som alla säger, man glömmer ju så fort och att ha lite bilder som förevigat hur magen såg ut gör så mycket.
 
Har under varje graviditet även dokumenterat mina tankar och känslor vecka för vecka i en gravidbok. Detta tycker barnen är så roligt att titta på nu när de är lite äldre och jag också för den delen. Man jämför veckorna med varandra och minns tillbaka.

Kram på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress