13 augusti 2022

Vagntankar

Mammaliv


Kulan får sin beskärda del av sol och värme just nu. Gud vilket härligt väder vi har! Hade jag inte varit höggravid så hade jag åkt och badat varenda dag. Nu blir det inte så mycket utflykter annat än en tur då och då i bilen till mamma och pappa för att kunna bada i poolen. 

Här i lägenheten är det rätt varmt men idag lyckades jag slå in alla Belles födelsedagspresenter. Så skönt att ha det gjort innan bebisen kommer och innan tjejerna kommer tillbaka till oss på måndag. Är ju så trött på kvällarna så blir inte att jag orkar vara uppe längre än barnen och hålla på med sådant. Så nu kan jag släppa det, skönt! 

Belle fyller ju år på onsdag, den 17/8. Då får du inte komma lillebror. Antingen innan eller efter går bra. Helst innan, helst imorgon på BF. Läste dock att det bara är 5% som faktiskt föds på sitt beräknade förlossningsdatum (BF) så chansen kanske inte är så stor...
 
Nu är vagnen också hämtad. Så nöjd och glad över den! Älskar ju Bugaboo och hade de med tjejerna sist också. Så smidig, snygg och med massor med bra tillbehör. Belle följde med och hämtade den i butiken och ville stolt köra den från bilen in i porten. 
 
 
Det blev alltså en Bugaboo Donkey 5. Det som avgjorde va att jag vet hur bra det är med extra förvaring i vagnen om man inte vill bära massa väskor, speciellt när man har fler barn. En perfekt vagn att ha i stan där man går överallt. Inte minst om man shoppar eller hämtar ut paket. Älskar att den inte är så bred utan ligg och sittdelen är smalare än de andra modellerna i Bugaboo så den kommer in överallt. Till och med i vår mini-hiss!
 
Hade vi bott utanför stan och varit mer beroende av bilen så hade nog valet landat på en annan vagn då den tar lite plats i bilen. Men nu passar den oss så bra och vi har även fixat med adapter till vagnen för bilbarnstolen så det kommer ändå vara rätt smidigt om vi ska ta bilen. Då lämnar vi liggdelen hemma och kör bara chassi och babyskydd.
 
När bebis är lite större kommer vi köpa en mindre sittvagn och kombinera med. Hade en Yoyo till Belle och den blir ju liten som en väska när man fäller ihop den. En sådan står högt på listan även denna gång :)
  
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress