Samtliga bilder från Cervera
 
Sitter med svullna fötter i kallt fotbad här hemma och kan inte röra mig så långt. Då passar man på att samla inspo inför kommande trender och fester. Fick t ex så inspirerande bilder på mailen från Cervera för ett tag sedan. Är bara tvungen att dela de vidare för nu sätter ju kräftsäsongen igång på riktigt! 
 
Själv är jag ingen superfantast när det kommer till just kräftor men äter gärna räkor, paj och om man ska lyxa till det en och annan hummer ;) Finns det på bordet så är jag inte sen på bollen så att säga. 

Men roligast med kräftskiva är ju själva festen! Att få träffa vänner och sitta ner och plocka med mat, dricka gott, sjunga en och annan sång tillsammans och bara ha roligt! Det och att få pynta. Jag älskar ju att gå loss med pynt och anordna temafester. Detta tema är ju så roligt och de finns ju hur mycket fin. Mysiga lyktor, girlanger och hattar, man blir ju bara för glad av detta! 

 
Hade jag haft en trädgård så hade jag haft en kräftfest likt denna. Nu har det blivit i vårt kök eller på mina föräldrars altan. När jag va mindre åkte vi ofta till min pappas kusiner landställe där man både kan fiska kräftor och ha riktigt traditionella kräftfester. Nu va det ett bra tag sedan men det vore sjukt mysigt att få komma iväg och fiska lite.
Att i skymningen lägga ut burar och sedan hämta upp dem med båt och ficklampor. Har ni fiskat kräftor någon gång? 


Blir man inte så inspirerad av detta!?
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress