11 augusti 2022

Hipp hipp

Gravid Mammaliv


Hurra för den här killen idag! Väldens bästa sambo, bonuspappa och blivande pappa fyller nämligen 34 år idag! 

Vi har firat honom hela dagen med frukost, sol, bad, tårta och restaurangbesök. Jag va så nervös att bebisen skulle komma just på hans födelsedag men den har än så länge hållit sig inne. Pjuh! Nu är det bara en födelsedag till som han inte får pricka, nämligen Belles den 17/8... men vi får se. Bebisar verkar ju trivas i min mage, gick ju över 11 dagar med både Lea och Belle. Blir det 11 dagar över även denna gång så hamnar vi på 25/8. Nej, usch hoppas inte det tar så lång tid denna gång! 

Oskar hade hoppats få dela sin dag med bebisen men jag tycker att det vore roligare om alla fick varsin födelsedag. 

Dagen har alltså bestått en hel del av sol och bad. Vi har verkligen prickat in tur med vädret dessa födelsedagsveckor. Idag landade temperaturen på 28 grader och därför beslöt vi oss för att åka till Tyresö och flyta runt lite i poolen. Det är så skönt för mig som just nu är så tung att få va lite viktlös i vattnet för ett tag. 


Låg och guppade i denna ring och bara njöt av att inte ha ont för ett tag. Det trycker ju på så nedåt bäckenet just nu, eller har gjort ganska länge. Foglossning är inte roligt. Hade det med Belle också men denna gång kom det tidigare. Så nu är jag rätt trött på smärtan. Men det är bara att stå ut, snart är han ute! 
 
Dagen vart väldigt lyckad och avslutades på Lilla Rött i Tyresö. Ni som inte besökt denna resturang och är i området måste bara prova. Allt på menyn är gudomligt gott! Vi har gjort det lite till en tradition att fira någons födelsedag där varje år. I år blev det Oskars tur. Barnen var även dem i Tyresö så trotts att det inte är min barnvecka fick jag hänga med mina älsklingar. Så härligt!
 
Hoppas ni också haft en underbar dag i värmen!  
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress