10 augusti 2022

Dagens höjdpunkt

Vardag

 
Hej vecka 40 och förhoppningsvis sista graviditetsvecka! Känner att magen sjunkit en del och det har blivit lättare att   andas. Men nu tar den mer plats nedåt så kommer på mig själv sittandes helt bredbent... Kanske inte en jättekvinnlig position men det får va så just nu. Gäller bara att inte ha för kort kjol på sig... Nej, skämt och sido, det ska bli väldigt skönt när bebis är ute och jag kan sitta vanligt igen. 

Just nu kommer jag inte upp i från soffan om jag sjunker ner där. Då krävs en stark man för att dra upp mig. Så tv-myset spenderas på stolen bredvid soffan. Tur nog är den också skön att sitta på. Ja, det blir inte mycket aktivitet för mig just nu utan jag rör mig här hemma. Blev därför så glad när min bästis kunde komma in och hänga lite med mig. 


Är också extremt tacksam över alla bra restauranger i området. För det blev verkligen en helkväll och jag behövde bara vagga till korsningen för att komma till tapasrestaurangen. Tapas måste vara bland det godaste som finns! Håller ni med?
 
Vi har båda haft en hektisk sommar med familjerna på varsitt håll. Så nu kändes det så trevligt att få catsha up lite.  Sedan klagar man ju inte på vädret just nu, gud så härliga sommarkvällar! Klockså 20 va temperaturen 22 grader och det ser ut som att värmen kommer att hålla i sig resten av veckan. Yey! 


Måste dock fixa en fläkt eller en ny AC då våran nu lagt av. Lite typiskt nu när man är höggravid men den har och andra sidan hållt i 13 år. Köpte den nämligen när jag väntade Lea. Tänk att det va 13 år sedan...och nu är jag här igen med stor mage. Känns overkligt och kan inte förstå att den stora tjejen som nu börjar 7:an också legat och sparkat i min mage. Det är ju ett mirakel om något. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress