14 augusti 2022

BF är här

Gravid Mammaliv

 
Då är dagen här, den beräknade förslossningsdagen. Idag ska lillebror komma. Igår försökte jag röra mig lite mer än vad jag tycker är bekvämt. Det är ju så varmt och när man är så stor blir det extra svettigt så tog tillfället i akt och försökte dansa lite samtidigt som jag tog en kalldusch. Haha, måste sätt roligt ut. Men vad gör man inte! 

Ni som gått över tiden med era barn, har någon av "hemmatipsen" för att få igång förlossningen fungerat? Detta är de vanligaste tips som finns men har ni erfarenhet av något annat får ni gärna dela med er.
 
1. Äta ananas i stora mängder
2. Färdknäppen
3. Ät stark mat
4. Hinnsvepning
5. Massera bröstvårtorna
6. Hallonbladste
7. Fysisk aktivitet så som promenader eller gå i trappor
 
Därför ska jag idag ta mig ut på en prommenad i värmen kanske köper jag med mig en ananas hem också... Lite roligt är det att jag satt i exakt samma sits när jag en gång i tiden beslöt mig för att börja blogga. Detta va augusti 2012 så exakt 10 år sedan. Så mysigt att kunna gå tillbaka och läsa dessa inlägg nu när man bara går och väntar. 
 
 
Får se om det händer något under dagen. Trycket nedåt är iallafall ihållande och förvärkar kan jag också checka av. Hade jag inte vetat hur en riktig värk känns så hade jag nog ringt förlossningen några gånger vid det här laget. Men nu är det bara att avvakta tills de riktiga värkarna börjar eller tills vattnet går. 

Ha en fin dag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress