Tänk att de äntligen fått egna rum, mina små tjejer. Eller de är ju inte så små längre... Fyller man 10 och 13 så har jag kommit fram till att man är i behov av ett eget space. Så nu va det time att flytta ut från den gemensamma barnkammaren och flytta in i varsitt eget kryp in.
 
Här kan de ha kompisar över utan att oroa sig över att syrran ska va i rummet och va med. Här kan de fixa och piffa precis som de själva vill utan att den andra också ska va med och bestämma. Nu är det bara mamman som ska lägga sig i lite ;) Men de har de inte haft problem med än iallafall...
 
 
Belle har fått upp två fina ballonger på väggen, en som är en lampa och en för dekorarion. Lampan är så mysig och vi har den tänd varje kväll när vi läser tillsammans. Bredvid hänger hennes namn i guld som hon fick i present för ett tag sedan. Äntligen har de fått en plats. 
 
I andra hörnet har hon skrivbordet för läxläsning och pyssel och under sängen ligger alla utklädningskläder i en supersmidig låda med lock från Ikea. Länkar här


Innåt rummet har hon förvaring för alla böcker, pyssel och leksaker som vi gömt undan i ett skåp och en stor lådmöbel från Ikea. Älskar att var sak har sin plats. Det gör även att barnen enkelt ser vad de har för saker. Förr hade vi ett större skåp med leksakslådor där allt hamnade. De saker som låg i dessa lådor lektes det aldrig med eftersom ingen orkade titta igenom vad de ens va som låg där i. 
 

Blev så bra med de platsbyggda dubbeldörrarna i valvet. Att vi inte satt in dörrar där tidigare! 
 
Dessutom trivs de så bra i deras nya rum vilket får mig att trivas ännu mer här hemma. Känns nästan som att vi flyttat till en helt ny lägenhet. Ska visa de andra rummen också men det får bli i ett annat inlägg :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress