16 januari 2021

Uppdatering

Vardag


Stackars lilla pappa. Nu har han äntligen fått komma hem efter en hel vecka på sjukhuset. Det är ju helt galet att det ska ta så här lång tid att först få en tid för magnetröntgen sedan för operation. Ja, de va inte tarmvred utan gallsten som orsakat pappas smärtor. Nu är äntligen gallan bortopererad och förhoppningsvis kommer han att bli återställd om en lite mörbultad och trött efter denna vecka. Stackarn kunde ju knappt sova på sjukhuset då han fått dela rum med tre andra som haft andra problem. En av dem låg och roppade Aj och efter sin mamma hela nätterna. När personalen frågade om hon hade ont så förstod hon inte varför de frågade de för hon hade inget minne av att hon låg och ropade...
 
Sa till pappa att han ska ha en väska med hörlurar, tandborste, öronproppar och laddare till mobilen färdig om det skulle var så att han behövde åka in igen. Lite som man har en färdig BB väska packad innan sin förlossning. Blir ju ofta så stressigt när man får åka in akut och eftersom läget är som det är just nu att ingen får besöka någon på sjukhuset så blir man ju jätteisolerad. Han har ju verkligen haft otur den senaste tiden. Först njursten i höstas och nu gallsten. 

 
Nu till något roligare. Har hittat superfina koppar på Zara Home som fått flytta in hos oss. Man får ju glädjas av det lilla. Hoppas ni får en fin kväll!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress