6 januari 2021

Kalla dagar

Vardag

 
Myser hemma efter en dag i Tyresö. Det är ju bland det mysigaste som finns när man får kura ihop sig i soffan under en varm filt med en varm kopp te när man varit ute i kylan hela dagen. Stora stjärnan liksom avlastningvagnen har fått flytta tillbaka där granen stod. Gud så luftigt det känns nu utan gran i vardagsrummet. Skönt!

 
Va ju som sagt i Tyresö över dagen och tog en promenad i skogen som ligger bakom mina föräldrars hus innan de bjöd på en god middag. Det är en rätt mysig skog med mycket berg och fina stigar. Mitt i skogen ligger en sjö som heter långsjön som mynnar ut i havet. På fler utsiktsplatser finns lämningar från första världskriget i form av skyttegravar som riktas mot sjön. De är ju väldigt nergångna men barnen tyckte de va rätt spännande. Eller de kanske va en mer skräckblandad förtjusning av att kika in i gångarna. Själv har jag klaustrofobi så jag sätter inte min fot en de där gångarna. 

 
Vi va nog ute en bra stund, han få en historisk genomgång men också leka Harry Potter som bekämpade Voldemort uppe på berget. Vi har nämligen haft ett Harry Potter maraton dessa dagar då vi plöjt alla filmer fram till sista. Belle såg dock inte sexan då den va lite för läskig men alla tycker att de är jättespännande. Får se om vi väntar med sjuorna eller om vi ser den också. Kul när man tar sig tid att se om sådana filmer som man såg för väldigt länge sedan. Vissa saker kommer jag inte ens ihåg så de blir som första gången jag ser dem. 

 
Förlåt för mina extremt dåliga mobilbilder. Måste beställa en ny telefon... Men ni får ha överseende ett litet tag till...
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress