5 januari 2021

Julgransplundring

Vardag

 
Nu är glada julen slut och julgranen kastas ut. Har njutit så dessa juldagar av vår vackra gran och den underbara grandoften men nu börjar grenarna hänga så lågt att pyntet släpar i marken. Därför har vi bestämt att kasta ut granen redan innan Tjugondag Knut. Tar lite emot då jag är rätt traditionsbunden men känner att det ska bli rätt skönt att få bort den och förhoppningsvis bli av med barret innan den barrar ner hela vårt hem. 
 
 
En ny sittpuff har fått flytta hem hit också. Den är rätt låg men den har varit perfekt att sitta på runt granen och Sigge älskar den. Han brukar hoppa upp på den för att få en bättre vy över vad som finns på soffbordet, haha. Finns här något gott?
 
Nej men den är mjuk och mysig så kommer ha kvar den efter att julen flyttat ut också. Är lite sugen på att förändra här hemma. Blir alltid så sugen på något nytt efter julen, en nystart liksom. Känner ni likadant?
 
 
Hoppas ni får lite snö och kan njuta av vintern lite. Här är det en så länge bara blask... Snöade lite runt juldagen och nyårsafton men nu är det barmark igen.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress