Denna söndag tänkte jag tipsa om en enkel detalj i köket eller i badrummet som gör stor skillnad. Nämligen tvålen. Är man inredningsintresserad eller inredningsnörd, kalla det vad ni vill så stör man sig på fula förpackningar i badrum och kök. Så ska man ha tvålen stående framme på bänken är det ju väldigt snyggt om det passar in med resten av rummet. Själv har jag en pump som jag fyller på med vanlig "fult" diskmedel i köket och en genomskinlig som jag fyller på i badrummet men vill man lyxa till det lite extra finns det massor av snygga förpackningar till helt okej priser. Denna tvål är från Zara home och är dagens tips i kategorin "under hundringen". 

 
Tvålen kostar alltså 79 kr för 500 ml och det är ett bra exempel på hur en enkel förpackning som inte är för i ögonfallande gör bänken eller handfatet lite snyggare. 

Detta är detaljer som jag lägger lite extra pengar på inför stylingar. Då är det rätt viktigt att det inte står en färgglad flaska i bild och drar till sig uppmärksamheten. Hur tänker ni, bryr ni er om detta? 

Bilder Zarahome
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress