Så va denna torsdag nästan slut. Idag har jag stylat en tvåa i Gröndal som vi sedan fotade sedan var det av till en annan lägenhet för komplettering inför helgens visning och till sist en sväng till Ikea för inhandling av lite nya överkast. Blev dock liiite mer en överkast... Standard när man är på Ikea, man hittar ju så mycket bra saker! 
 
Dessutom så kunde jag ju inte hålla mig från deras julsektion. Gud så fina inslagningspapper de kommit med i år! Köpte ett blommigt som såg ut som en tapet, så vackert! Sedan kan jag inte låta bli att besöka fyndhörnan, hittar alltid något där. Idag fick två lampor följa med till lagret. Känns ju nästan som man sårar pengar när man handlar där... 
 

Älskar dessa torkade grenar med vinröda blommor jag  ställt på soffbordet. När jag köpte dem så hade de vackra gröna blad och va ljusare men nu när de torkat så tog jag bort bladen som skrumpnat ihop och färgen på blommorna blev mörkare, så vackert. Perfekt med torkade kvistar, de håller sig fina så mycket längre än snittblommor. Använder mycket sånt i stylingarna just nu. 
 
Vad fyller ni era vaser med just nu? Nej, nu ska jag sova för imorgon väntar en ny styling och ännu en fullbokad dag. Snart helg och lite ledigt! Natti natt!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress