26 oktober 2020

Måndagmorgon

Vardag


Godmorgon måndag och ny vecka. Denna vecka är dock inte som andra veckor utan denna vecka har barnen höstlov. Tänkte därför ta några dagar ledigt och hitta på något skoj med dem. Igår tog jag tag i något som jag tänkt göra ett tag. Boka barnens barnkalas. Ja, de va ju ett tag sedan Belle fyllde 8 år och Lea fyllde ju 11 för tre veckor sedan men vi har liksom inte hunnit med kalasen än. Eller vi visste liksom inte om vi skulle ha något eller inte. Känns ju fortfarande som att man ska vara väldigt försiktig när man bokar in kalas och kanske inte boka på ställen med väldigt mycket folk. Men nu är det bokat iallafall. Mer om det sen. 

I går hade vi en rikigt "ta tag i" dag. Då tog vi helt enkelt tag i allt här hemma som behövdes göras. Damsugning, våttorkning, tvätt, garderoberna, räkningarna osv. Allt som behövdes göras helt enkelt. Nu kan vi pusta ut och välkomna denna nya vecka med nya utmaningar och roligheter utan att känna att det hänger massa måsten över våra huvuden. Hur ofta städar ni roligt grundligt med våttorkning osv? Vi försöker hinna med de iallafall en gång per vecka. 

På dagens schema står städning av tjejernas rum. Lea drog fram massor av saker från deras skåp förra veckan och nu ska detta gås igenom. Vill rensa ut lite tills vi gör om här hemma och barnen kommer få egna rum. 

Hoppas ni får en kanondag!
 

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress