Nu börjar det dyka upp mer och mer julsaker i butikerna och jag märker hur folk börjar köpa på sig lite nyheter i rädsla att det ska ta slut innan december äns hunnit börja. Jag tycker själv att det är så mysigt när detta dyker upp på hyllorna trotts att det är rätt tidigt. Men högtiderna är liksom de jag ser fram emot under regniga och kalla höstdagar. 

 

Här är alltså några av de pressbilder som IKEA släppt med deras vinter och julkollektion. Mina ögon dras ju självklart till de lite blå-grå produkterna. Kannan i mörkblått kommer jag absolut köpa då både den och tallrikarna matchar assietterna jag köpte för några år sedan på Ikea. Älskar den mörkblå färgen mot vårt svarta marmorerade köksbord. 

 
Dessa ljusslingor är ju också trevliga. Så mysigt i barnens rum. Sådana blir det också!
 
Gillar granhyllan också där man kan ställa både paket och inredningsdetaljer. Den vet jag dock inte om jag får plats med... Men fin va den!
 
 
Men visst blir man lite sugen på julen när man ser detta? Det är ju inte jättelångt kvar till första advent egentligen, mindre än 6 veckor. Så de är bara att samla all inspo man kan för vips så står vi där och då är de ju rätt skönt att ha allt färdigt och slippa stressa med sådant när tusen tals andra också ska shoppa. Har ni handlat något advents eller julpynt än?
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress