7 november 2020

Twisted candles

DIY/Pyssel


Ja, man kan ju inte vara sämre än alla andra på instagram. Det roliga är att jag tänkte göra detta innan det blev en så här stor hype. Såg att en tjej med ett relativt litet konto la upp det som tips för flera veckor sedan och har bara väntat på att få lite tid över för att hinna göra egna. Medan instagram praktisk taget har exploderat med snurrade ljus. Men personligen tycker jag bara att det är roligt med dessa trender och det för mig verkligen inget att det hunnit bli så stort utan att jag hunnit testa.
 
Tycker att detta DIY är helt perfekt om man vill testa göra något eget men kanske inte orkar pyssla i flera timmar eller har ett så stort intresse för DIY projekt. Det enda man behöver köpa är ljus av paraffin och de finns bla på flying tiger, hemtex eller på nätet. 


Jag köpte mina på Hemtex. För att prova själva gör ni så här. Häll upp riktigt varmt vatten från kranen i en tillbringare och lägger ner ljusen. 

 
Vänta någon minut och ta upp dem. Nu har ljusen mjuknat och de är rätt böjbara. Lägg på plast eller bakplåtspapper och kvala ut. Ju plattare desto mer kan du snurra ljuset. 
 

Sedan snurrar du bara ljuset och lägger de antingen i kallt vatten för att det ska stelna lite eller så låter du de bara ligga på bordet tills de inte är ljumna längre. Tada!

 
mammatillmirakel.blogg.se

Wow, du fick verkligen till surret. Kram

Svar: Det va inte så svårt faktiskt. Du måste prova! 😀
Anna Wallin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress