Älskar ju det här med inredningsnyheter. Blir liksom som ett barn på julafton som inte får nog. Kan sitta och klicka i evigheter för att inte missa något. Brukar bli så inspirerad att jag kommer på mig själv sitt och bygga upp miljöer i huvudet med alla nya möbler och detaljer jag hittar. Är ni likadana eller är jag extrem? 😅
 
Är liksom tvungen att spara ner och lägga ut inlägg om nyheterna här då jag inte kan handla allt men ändå måste på något sätt spara ner och uppmärksamma dessa favoriter.
 
 
Ja men se bara på dessa godingar! Det kliar i mina shopping fingrar och jag vet precis hur jag skulle använda de i olika inredningar. Gillar ju kombon vitt och beige med svarta detaljer så mycket och ser många på instagram som håller med. Flätat och rotting har ju varit inne länge nu men det tror jag är en trend som är här för att stanna. 

 
Sen dessa härliga strukturer i matta och kudde. Man vill ju bara stryka handen över dem! Tror också att de naturliga material och färgval som många nyheter har just nu går hem hos många som vill få in mer natur i hemmet. Det har blivit viktigare för oss alla att tänka lite mer på miljön och på hur vi konsumerar. Därför väljer nog många möbler och detaljer som vi tror håller länge och som inte sticker ut för mycket. Har man en neutral bas så kan man addera enklare detaljer för att förändra istället för att köpa nytt hela tiden. Sedan tror jag att majoriteten av oss i Norden alltid kommer välja ljusa kulörer framför mörka då vi bor i ett land där mörkret tar överhand. Vad tycker ni? Någon favorit bland Jotex nyheter? 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress