16 november 2020

Ljuslyktor

Fem favoriter


Goooodmooorgon! Ny vecka, nya möjligheter. Känns som att det går mot ljusare tider, i alla fall för oss i den här sjukdomen. Nu känner jag min helt frisk och har gjort det sedan igår, peppar peppar. Den är ju så jäkla klurig den här Covid. Man tror att man är frisk sedan får man symtom igen efter någon dag. Så man måste verkligen vänta några extra dagar innan man går tillbaka till vardagen igen. Jag tror allvarligt att Oskar haft 4-5 olika tillfällen då han trott att han blivit frisk sedan insjuknat igen. Bahh! Blir ju galen! 
 
Men nu till något roligare! Det här ligger mig varmt om hjärtat då jag är en riktig ljustokig tjej. Alltså, finns det något härligare än att sjunka ner i soffan, kanske med en mysig filt och bara slappna av när mörkret omfamnar himlen. Att få tända några ljuslyktor på bordet som kastar ett skimrande ljus över bordet och avger ett värmande sken i rummet. Vackra ljuslyktor kan kanske vara en av mina stora laster. Fast på ett positivt sätt. En ljuslykta kan förändra ljuset i ett helt rum. 

Jag har alltså samlat ihop några av mina favoriter här nedan;
 
Jag har själv några av dessa godingar som jag byter lite med här hemma. Just nu är den svart/vit fläckiga från ByOn framme på soffbordet samt två andra som jag köpt på Åhléns. De verkar dock va slut online men länkar de här ändå om ni är sugna på att spana på dem i butik. Gillar att blanda enfärgade med en som har lite fläckar. Tycker alla kommer fram på bästa sätt då. Min absoluta favorit som länge stått på min önskelista och gör fortfarande är dock Skogsberg & Smart hurricane bubble i svart.
 
Foto @linneajirasek
 
Vilken är er favorit? Eller har ni någon annan favvo? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress